Skip to content

PDL Center Ski

IN THE CENTRE OF THE CITY

Spill hos oss

Bemannede åpningstider
Mandag – Torsdag 9.00 – 21.00
Fredag 9.00 – 19.00
Lørdag og Søndag 09.00 – 18.00

Spill padel på PDL Center i Ski. Ved vårt senter har vi etablert 16 baner på romslige 6000 kvadratmeter, slik at så mange som mulig kan oppleve sporten! Vi er med det Norges største padelsenter med optimale forutsentinger for god stemning og padelmorro med både singel, dobbel og barne-baner. Sjekk banenavnet når du booker i appen. Da ser du bedriftene som har tro på konseptet og hvilken type bane det er.

Vi i PDL Center ønsker spillere på alle nivåer velkommen til sentrene våre. Nybegynnere som ønsker å lære padel, og som kanskje vil ta et padelkurs for nybegynnere, eller mer avanserte spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå. Vi har flere dyktige trenere på senteret og et spekket skjema med aktiviteter der du kan møte andre spillere på din egen nivå.

Hos oss kan du også kjøpe padelracket, padelballer og diverse annet padelutstyr fra blant andre Babolat, Adidas & Wilson.

Vi tilbyr møterom og store lokaler til kickoffs, konferanser og andre arrangementer i Ski – både privat og for bedrift. I tillegg har vi Ski Golfsimulator og Sky Fitness i våre lokaler så vi kan tillby et fantastiskt samlingssted for alle dine treningsmuligheter.

Utenfor er det rikelig med parkeringsplasser.

Har du ikke racket? Ingen problem! Vi leier også ut padelracketer!

+47 46702455  ski@pdlcenter.no Grenseveien 10, 1406 Ski, Norway