PDL Center Hamar

Padel X Hamar blir PDL Center – Norges største padelsenter-kjede blir enda større! Velkommen til oss! Med 3 inne-baner, god takhøyde baner i høy kvalitet! Kom og spill padel slik det er ment å være, hos PDL Center Hamar!

Last ned appen i AppStoreLast ned appen i Google Play

Om PDL Center Hamar

Spill padel på PDL Center i Hamar! Ved vårt senter har vi etablert 3 baner i romslige lokaler, med store muligheter for sosialisering rundt banene og en møteplass for alle i Hamar! Vi har også vår fantastiske utebane som er åpen hele sommerhalvåret! Vi har med det optimale forutsentinger for god stemning og padelmorro! Sjekk banenavnet når du booker i appen. Da ser du banenummer, bedriftene som har tro på konseptet og hvilken type bane det er.

Vi i PDL Center ønsker spillere på alle nivåer velkommen til sentrene våre. Nybegynnere som ønsker å lære padel, og som kanskje vil ta et padelkurs for nybegynnere, eller mer avanserte spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå.

Hos oss kan du også kjøpe padelracket, padelballer og diverse annet padelutstyr fra blant andre Babolat, Bullpadel, Wilson, Asics & Dunlop.

Vi tilbyr møterom og store lokaler til kickoffs, konferanser og andre arrangementer i Ski – både privat og for bedrift.

Utenfor er det rikelig med parkeringsplasser.

Har du ikke racket? Ingen problem! Vi leier også ut padelracketer!

Book Padel her!

Kontakt

For att kontakta oss maila:
oslo@pdlcenter.no

Personal

Aktuelt