PDL Center Oslo (Økern)

Velkommen til Oslos storstue for Padel! Vi er stolte av å kunne tilby padel til alle, i freshe lokaler og med god stemning! Vi arrangerer alt fra private arrangementer som kick-off eller team-building, til offisielle nasjonale rankingturneringer og NM. Vi har åpent fra 06-24 og baner kan bookes i appen MATCHi.

Last ned appen i appstoreLast ned appen i Google Play

Om PDL Center Oslo

Spill padel på PDL Center i Oslo. Ved vårt senter har vi etablert 7 baner, slik at så mange som mulig kan oppleve sporten! Optimale forutsentinger for god stemning og padelmorro med både singel og dobbelbaner. Sjekk banenavnet når du booker i appen. Da ser du bedriftene som har tro på konseptet og hvilken type bane det er.

Vi i PDL Center Oslo ønsker spillere på alle nivåer velkommen til sentrene våre. Nybegynnere som ønsker å lære padel, og som kanskje vil ta et padelkurs for nybegynnere, eller mer avanserte spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå.

 

I hallene våre kan du også kjøpe padelrekkert, padelballer og diverse annet padelutstyr fra blant andre Babolat, Wilson, Asics & Dunlop.

Vi tilbyr møterom og store lokaler til kickoffs, konferanser og andre arrangementer i Oslo.

 

Utenfor er det rikelig med parkeringsplasser. Vi leier også ut padelracketer!

Bestill nå!

Kontakt

For att kontakta oss maila:
oslo@pdlcenter.no

Ring oss:

+4774999998

Bemannede åpningstider
Mandag - Fredag 09.00 - 21.00, Lørdag 09.00 - 17.00, Søndag 09.00 - 21.00

Tårngata 15, 0580 Oslo, Norway

Telefonen besvares i bemanningstiden.

Personal

Daniel Lindgren
Resepsjonist

Aktuelt

Våre Sponsorer

Scroll Up