PDL Center Kristiansand

Et av Norges største padelsenter åpner på Sørlandet! Velkommen til den nye standarden for padel i Norge! Med 12 baner, over 13 meter under taket og spesialbaner både double og single! Kom og spill padel slik det er ment å være, hos PDL Center Kristiansand!

Last ned appen i AppStoreLast ned appen i Google Play

Om PDL Center Kristiansand

Spill padel på PDL Center i Kristiansand. Ved vårt senter har vi etablert 12 baner som åpner for at så mange som mulig kan oppleve sporten! Vi er med det ett av Norges største padelsentre med optimale forutsentinger for god stemning og padelmorro med både singel og dobbel-baner. Sjekk banenavnet når du booker i appen. Da ser du hvilken type bane det er.

Vi i PDL Center ønsker spillere på alle nivåer velkommen til sentrene våre. Nybegynnere som ønsker å lære padel, og som kanskje vil ta et padelkurs for nybegynnere, eller mer avanserte spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå.

Hos oss kan du også kjøpe padelracket, padelballer og diverse annet padelutstyr fra blant andre Babolat, Bullpadel, Wilson, Asics & Dunlop.

Vi tilbyr møterom og store lokaler til kickoffs, konferanser og andre arrangementer i Kristiansand – både privat og for bedrift.

Utenfor er det rikelig med parkeringsplasser.

Har du ikke racket? Ingen problem! Vi leier også ut padelracketer!

Kontakt

For att kontakta oss maila:
Victor.mees@pdlcenter.no

Mjåvannsvegen 69, 4628 Kristiansand

Mer informasjon kommer.

Personal

Våre Sponsorer