PDL Center Ski

Norges største padelsenter har åpnet! Velkommen til den nye standarden for padel i Norge! Med 18 baner, nesten 10 meter under taket og spesialbaner både double, single og for de yngste! Kom og spill padel slik det er ment å være, hos PDL Center Ski!

Last ned appen i AppStoreLast ned appen i Google Play

Om PDL Center Ski

Spill padel på PDL Center i Ski. Ved vårt senter har vi etablert 16 baner på romslige 6000 kvadratmeter, slik at så mange som mulig kan oppleve sporten! Vi er med det Norges største padelsenter med optimale forutsentinger for god stemning og padelmorro med både singel, dobbel og barne-baner. Sjekk banenavnet når du booker i appen. Da ser du bedriftene som har tro på konseptet og hvilken type bane det er.

Vi i PDL Center ønsker spillere på alle nivåer velkommen til sentrene våre. Nybegynnere som ønsker å lære padel, og som kanskje vil ta et padelkurs for nybegynnere, eller mer avanserte spillere som vil ta padelspillet sitt til neste nivå. Vi har flere dyktige trenere på senteret og et spekket skjema med aktiviteter der du kan møte andre spillere på din egen nivå.

Hos oss kan du også kjøpe padelracket, padelballer og diverse annet padelutstyr fra blant andre Babolat, Adidas & Wilson.

Vi tilbyr møterom og store lokaler til kickoffs, konferanser og andre arrangementer i Ski – både privat og for bedrift. I tillegg har vi Ski Golfsimulator og Sky Fitness i våre lokaler så vi kan tillby et fantastiskt samlingssted for alle dine treningsmuligheter.

Utenfor er det rikelig med parkeringsplasser.

Har du ikke racket? Ingen problem! Vi leier også ut padelracketer!

Book Padel her!

Kontakt

For att kontakta oss maila:
ski@pdlcenter.no

Ring oss:

+47 46702455

Bemannede åpningstider
Mandag - Torsdag 09 - 21, Fredag 09 - 19 Lørdag og Søndag 09-18

Grenseveien 10, 1406 Ski, Norway

Personal

Aktuelt

Våre Sponsorer