PDL Center Sørlandsparken

Padel på sørlandet har fått ny drakt! Velkommen til PDL Center Sørlandsparken! Vi tilbyr Padel på hele syv baner, hvorav vi har både dobbel, singel og helt egne barnebaner! Vi tilbyr alt som har med Padel å gjøre! Trenere, event-muligheter, bedriftsabonnement og mye mer!

Om PDL Center Sørlandsparken

Vi tilbyr Padel sentralt i Kristiansand, på Sørlandsparken og har baner av høyeste kvalitet! Men vi må advare deg; vi har aldri møtt noen som ikke digget Padel, så det er en vesentlig fare for at du blir hektet!

Kristiansand er i ferd med å bli en skikkelig Padel-by og vi har bygget senteret som skal bygge oppunder sunne verdier, mestring og samhold – og det skal vi gjøre gjennom Padel. Padel er en ekstremt sosial idrett og noe man kan gjøre med både venner, kolleger og familier. Så om du er i Kristiansand og ønsker å spille Padel, må du besøke PDL Center Sørlandsparken.

Ved vårt senter har vi bygget 7 padelbaner, slik at så mange som mulig kan oppleve den fantastiske sporten. Vi har bygget de optimale forutsetningene for god stemning, padelmoro og god trening med både double-baner, single-baner og helt egne barne-baner til de minste! Sjekk i banenavnet når du booker, da ser du hvilken bane du booker i forhold til om man er fire, to eller med junior.

Vi i PDL Center Sørlandsparken ønsker spillere av alle nivåer velkommen til vårt senter. Nybegynnere som ønsker å lære Padel, og som kanskje vil ta et padelkurs, eller mer avanserte spillere som vil spille match eller trene for å ta sitt spill til et nytt nivå.

For å hjelpe folket i Kristiansand å få mest mulig ut av padel-spillet, har vi egne og sertifiserte trenere som kan lære deg alt av padelteknikk, taktikk og hvordan du kan ha det enda mer gøy på banen! Book en padelbane og prøv selv, eller book en time med en av kristiansands beste padelspillere – Mathias Mørkestøl

I vår hall finner du alt du trenger til å spille padel. Du kan leie racket og kjøpe baller, drikke og bars når vi er ubemannet. Vi har også en flott shop med diverse varer fra Babolat, Wilson, Adidas. 

 

 

Kontakt

For att kontakta oss maila:
sorlandsparken@pdlcenter.no

Ring oss:

467 00 404

Bemannede åpningstider
Mandag-Torsdag: 09.00 - 21.00 Fredag: 09.00 - 19.00 Lørdag-Søndag: 11.00 - 17.00. Bemannede åpningstider: Endre mandag-torsdag (11-21) Fredag (11-19)

Skibåsen 39, 4625 Kristiansand

Personal

Victor Mees
Hallsjef / Head Coach

Aktuelt

Våre Sponsorer