Fordi sport passer alltid – og alle elsker padel.

Vi forholder oss til retningslinjene fra FHI. Arrangementer som overskrider antall anbefalte deltakere eller som inkluderer aspekter som bryter med veiledningene kan ikke avholdes hos PDL Center. Ta kontakt dersom du ønsker et padelevent og er usikker.

Team Building

Det finnes lite som bringer folk nærmere enn felles opplevelser og en skikkelig padelturnering med jobben vil garantert være snakkiser rundt lunsj-bordet i lang tid! Vi setter opp turnering for deg, stiller i stand konferanserommet slik at du kan ha den faglige delen i ro og fred, og gir deg og dine ansatte en god og aktiv opplevelse – sammen!

Kick-off

Den beste måten å gjennomføre en kick-off med dine kolleger eller ansatte er å dele en opplevelse sammen! Kombiner dette med padel, som er en sport alle kan være med på og hvor man sammen kan oppleve mestring! For slike arrangementer hjelper vi deg med alt relatert til eventet fra padelkurs og turnering, til servering og konferanserom.

Avslutning

Sommeravslutning, avskjed til en god ansatt eller kanskje avslutning før juleferie? Vi hjelper deg med ditt arrangement! Kontakt ditt lokale senter for tilbud!

Kunde-samling

Ta med deg dine kunder og utfordre de i Padel! Løs opp forhandlinger og bli bedre kjent på banen! Vi kan hjelpe deg med både turneringer, servering og møterom, slik at det både kan være faglig og morro!

Bursdag

Skal man feire skikkelig, kan man like gjerne kick-starte feiringen med litt skikkelig matching venner mellom! Kontakt oss, så hjelper vi med det som skal til for å feire både store og små!

Utdrikningslag

Hva med å starte utdrikningslaget med litt vennskapelig konkurranse før man fester videre? Kontakt ditt senter, så hjelper vi deg med laget!

Scroll Up