Fordi sport passer alltid – og alle elsker padel.

På denne siden finner du en rekke forslag til hvilke eventer vi kan hjelpe deg med! Dette er forslag og veiledning, og vi hjelper deg mer enn gjerne hvis du har andre preferanser eller ønsker. Kontakt ditt respektive senter i dag, så hjelper vi deg med ditt perfekte arrangement!

TEAM BUILDING

Det finnes lite som bringer folk nærmere enn felles opplevelser, og en skikkelig padelturnering med jobben vil garantert være snakkiser rundt lunsj-bordet i lang tid! Vi setter opp turnering for deg, stiller i stand konferanserommet slik at du kan ha den faglige delen i ro og fred, og gir deg og dine ansatte en god og aktiv opplevelse – sammen!

KICK-OFF

Den beste måten å gjennomføre en kick-off med dine kolleger eller ansatte er å dele en opplevelse sammen! Kombiner dette med padel, som er en sport alle kan være med på og hvor man sammen kan oppleve mestring! For slike arrangementer hjelper vi deg med alt relatert til eventet fra padelkurs og turnering, til servering og konferanserom.

AVSLUTNINGER

Sommeravslutning, avskjed til en god ansatt eller kanskje avslutning før juleferie? Vi hjelper deg med ditt arrangement! Kontakt ditt lokale senter for tilbud!

KUNDESAMLING & KUNDEMØTER

Ta med deg dine kunder og utfordre de i Padel! Løs opp forhandlinger og bli bedre kjent på banen! Vi kan hjelpe deg med både turneringer, servering og møterom, slik at det både kan være faglig og morro!

BURSDAG

Enten vi skal feire de yngste eller de eldste i huset kan vi love lek og moro for alle! Uavhengig av alder eller anledning, kan vi hjelpe deg å skreddersy en feiring i stil til den det skal gjøres litt ekstra stas på.

UTDRIKNINGSLAG

Et utdrikningslag skal gjerne gjøre stas på han eller hun skal gifte seg, men også være fylt med gode, felles opplevelser og gode minner for alle som deltar. Hva er vel da bedre enn å ha en felles aktivitet for å få i gang blodsirkulasjonen og vinnerinstinktet?!

Hvor kan jeg ha mitt padelevent?

Vi tilbyr events og arrangementer i både private og forretningssammenheng på samtlige av våre sentre. Ved kontakt, oppgi hvilket senter du ønsker å avholde ditt arrangement ved;

Arendal, Bergen, Mandal, Oslo, Sandefjord, Ski, Søgne og Kristiansand.

Spesifiser senteret du ønsker mer informasjon om dersom du kontakter oss på e-post.

Vil du bestille et firma- eller privatevent i dag? Kontakt oss!

Andreas Lindberg
Eventansvarlig