Elevate your game.

På denne siden forklarer vi litt rundt de ulike typene trening du kan få gjennom våre Padel sentre. Vi ønsker å tilby gode opplevelser hvor vi kan hjelpe din utvikling på padelbanen og gi deg enda mer glede av den fantastiske sporten. Det gjør vi blant annet gjennom å tilby sertifiserte trenere gjennom PDL Coach Academy – som er opplært i kursing for ulike nivåer og alderstrinn.

PT-TIMER; BOOK INDIVIDUELLE TIMER MED EN COACH

Ønsker du å heve ditt spill? Kanskje fotarbeidet trenger en finpuss? Problemer med veggene i hjørnet eller å lese skruen i ballen? Skaper bandejaen problemer eller sliter du med å få ballen ut av banen med smashen? Book time med sertifiserte og godt kvalifiserte trenere! Vi hjelper deg med å utvikle dine basisferdigheter, ser på konkrete aspekter ved ditt spill som kan gjøre deg enda bedre, og hjelper deg å få mer glede av din Padel!

BARN OG UNGE

Som for alt annet, er det barna som er padelens fremtid! Derfor engasjerer vi oss stort for å involvere og skape et miljø for de yngre utøverne, slik at de kan oppdage og oppleve gleden av mestring, sport og vennskap på padelbanen! Dette gjør vi gjennom lokale initiativer og sikrer trygge og gode rammer for utvikling ved å utdanne og sertifisere våre trenere gjennom PDL Coach Academy.

NYBEGYNNERKURS

Er du helt ny i sporten? Da anbefaler vi ett av våre lynkurs i alt du trenger for å komme i gang! Dette inkluderer alt fra hvordan du holder racketen til slag, bruk av vegger og hvordan du skal plassere deg på banen. Det perfekte kurset for å gi en rakettstart på padelspillet! De lokale sentrene har noe ulike oppsett for hvordan man gjennomfører disse. Se på ditt lokale PDL-senter for mer informasjon om de ulike kursene.

MATCHPLAY

Utfordre trenerne og sett fart på spillet! Samle tre stykker og gjør dere klar til match. I Match Play blir våre trenere med på kampen og gir direkte feedback underveis. Da får du kampspesifikke tilbakemeldinger og lærer å lese spillet bedre. Treneren vil også jobbe for å sette opp tempoet i spillet og gi deg den utfordringen du trenger for å booste din utvikling på banen!

Hvor kan jeg trene Padel?

Vi tilbyr gruppetrening og individuelle PT-timer på samtlige av våre sentre.

Arendal, Bergen, Mandal, Oslo, Sandefjord, Ski, Søgne og Kristiansand.