Elevate your game.


Barn & unge

Som for alt annet, er det barna som er padelens fremtid! Derfor engasjerer vi oss stort for å involvere og skape et miljø for de yngre utøverne, slik at de kan oppdage og oppleve gleden av mestring, sport og vennskap på padelbanen!


Individuelle timer

Ønsker du å heve ditt spill? Kanskje fotarbeidet trenger en finpuss? Problemer med veggene i hjørnet? Skaper bandejaen problemer eller sliter du med å få ballen ut av banen med smashen? Book time med sertifiserte og godt kvalifiserte trenere!


Nybegynnerkurs

Er du helt ny i sporten? Da anbefaler vi et lynkurs i alt du trenger for å komme i gang! Dette inkluderer alt fra hvordan du holder racketen til slag, bruk av vegger og hvordan du skal plassere deg på banen. Det perfekte kurset for å gi en rakettstart på padelspillet!


Match Play

Utfordre trenerne og sett fart på spillet! Samle tre stykker og gjør dere klar til match. I Match Play blir våre trenere med på kampen og gir direkte feedback underveis. Da får du kampspesifikke tilbakemeldinger og lærer å lese spillet bedre. Treneren vil også jobbe for å sette opp tempoet i spillet og gi deg den utfordringen du trenger for å booste din utvikling på banen!

Våre trenere

Alvaro Lopez
PDL Center Ski
Christoffer Miranda
PDL Center Sørlandsparken
Hector Palacios
PDL Center Oslo
Scroll Up