Elevate your game.


Barn & unge

Som for alt annet, er det barna som er padelens fremtid! Derfor engasjerer vi oss stort for å involvere og skape et miljø for de yngre utøverne, slik at de kan oppdage og oppleve gleden av mestring, sport og vennskap på padelbanen!

Bli med!


Individuelle timer

Ønsker du å heve ditt spill? Kanskje fotarbeidet trenger en finpuss? Problemer med veggene i hjørnet? Skaper bandejaen problemer eller sliter du med å få ballen ut av banen med smashen? Book time med sertifiserte og godt kvalifiserte trenere!

Bli med!


Nybegynnerkurs

Er du helt ny i sporten? Da anbefaler vi et lynkurs i alt du trenger for å komme i gang! Dette inkluderer alt fra hvordan du holder racketen til slag, bruk av vegger og hvordan du skal plassere deg på banen. Det perfekte kurset for å gi en rakettstart på padelspillet!

Bli med!


Kids padel!

Til tross for at det stenges ned for breddeidretten blant voksne, er barneidretten fortsatt aktiv. Derfor holder vi fortsatt åpent for barn og unge, for trening i organiserte former. Er du mellom 8 og 18? Bli med da vel!

Bli med!

Padel – all you need to know

Okay – nå har du hørt om padel så mange ganger at du bare måtte google det. Hva er det egentlig, hva er reglene og hvor kan jeg booke? Og ikke minst; hvorfor slutter ikke folk å prate om det!? No worries – her får du alt du trenger å vite om padel, pluss litt til. Har du fortsatt spørsmål, kan du alltids ta kontakt!

Les mer!

Scroll Up