Årets Norgesmesterskap i Padel arrangeres ved PDL Center Ski. Mesterskapet er sanksjonert av Norges Tennisforbund, og administreres av Oslo Padleklubb i samarbeid med PDL.

For å delta i Norgesmesterskapet må du innfri kravene til Tennisforbundet i forhold til bosted/land og ha gyldig lisens gjennom Norges Idrettsforbund.

Arrangementet vil være åpent for publikum og vil live-streames på YouTube og i alle PDL-sentre i Norden.

BLI MED PÅ NORGES STØRSTE PADELFEST!

Sammen skal vi skape Norges feteste padelevent hos oss i Ski! Vi skal tilby det beste Norge har å by på av Padel, samtidig som vi byr på noe for absolutt alle! Enten du er spiller, tilskuer eller bare nysgjerrig er du hjertelig velkommen i hallen 26. – 28. November. Det er fri entré hele helgen. Vil du spille NM? Meld deg på HER.

SLIK DELTAR DU

1: Du må ha bodd i Norge i minst 6 måneder, og være medlem av enten en padelkllubb eller en tennisklubb.

2: Du må ha gyldig lisens i forbundet (koster kr 470,-). Ta kontakt med klubben din for å skaffe lisens.

3: Trykk på linken under for å melde deg på. Der må du fylle ut ditt navn og lisensnummer, samt hvem du skal spille med.

4: Påmelding koster kr 500,- per spiller (1000,- per par), som Vippses til Oslo Padelklubb (#545249) innen 12. november.

PÅMELDING

Påmeldingsfrist er 12. november

Påmeldingsavgift er 500,- per pers (1000,- per par),

betales innen 12. nov via Vipps til Oslo Padelklubb (#545249)

Må være medlem i padel/tennisklubb og ha gyldig lisens hos NTF.

TURNERINGSFORMAT

*Kommer an på antall påmeldte lag, og kan kreve regional/lokal kvalifisering i forkant om vi har for mange påmeldte lag.

Topp 8 seedede lag vil slippe innledende runder.

Vi vil prøve å kjøre gruppespill på 3 lag per gruppe, så lenge det ikke blir for mange lag påmeldt, der topp to lag i gruppa går videre til A-sluttspill og sisteplass i gruppa går til B.sluttspill, dermed kan vi garantere minst 3 kamper for alle spillere.

Gruppspillskamper og B-sluttspillskamper vil bli spilt med Super Tie-break i et eventuelt tredjesett.

A-sluttspillskamper spilles med fullt tredjesett.

Alle kamper spilles med Golden Point på 40-40.

TIDSSKJEMA

Spilletider skal stå klare 1 uke før turneringen. Kamper vil starte allerede kl 10 på morgenen fredag 26. nov.

OVERDOMMER

Vi organiserer en innleid, sertifisert overdommer som vil være tilstede i hallen under hele turneringen, og vil ta avgjørelser på eventuelle klager, tvister og ting som krever offisielle avgjørelser.

BALLER

Vi venter fortsatt på info fra NTF angående hvilke baller som vil bli brukt.

STREAMING

PDL har inngått samarbeid med Sveriges største padelstreaming Studio Padel, som kommer til å være tilstede og streame/kommentere på kampene som går på Center Court. Dette blir topp nivå og vil hjelpe til å sette padel i Norge på kartet.

OPK vil også gjøre diverse streaming fra noen baner som vil sendes enten på facebook eller youtube.

TILSKUERE

Hallen vil være åpen for alle som ønsker å komme innom. Det vil være utsalg av diverse mat og drikke, og mulighet til å se kampene fra tribunen eller designerte sitteplasser.